Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

To i v jednom z mála neutečeneckých blogů si neodpustíte tu debilní hlášku o sluníčkaření,už začínám být na to velmi alergický a nejsem dalek toho označit každého kdo podobné používá podobné tupé a blbé myšlenkové zkratky ve smyslu sluníčkáři jsou ti všichni co nám berou svobodu učinit z hospody začouzenou smradlavou putiku.za člověka rovného kolaborantu a vlastizrádci a vůbec škodnou co je potřeba střílet.

Dříve to byl zlý imperialista za velkou louží,předtím zas světové židstvo a svobodní zenáři,teď máme nové třídní nepřátele,jakési sluníčkáře.

Co na tom, že nikdo takový defacto neexistuje a že se za tím skrývá snaha hanět cokoliv,či kohokoliv kdo se nebije v prsa za stupidní a v dnešní dobbě směšné národovectví či nepořvává čechy čechům,což je v této křižovatce národů a směsici ras směšné trojnásobně,případně vnímá jedince podle činů, nikoliv vyznání nebo pleti.Mohl bych kontrovat stejně,že z debaty posledních měsíců získávám pocit co nesluníčkář to primitiv, ale toho jsem dalek.

Prosím v článcích vynechte tuhle prapodivou separaci a bude to asi OK,i když stále i pro vás platí že svoboda jednoho končí tak kde začíná svoboda druhého,mimochodem zrovna s těmi výkupnami jste vedle jak ta jedle a zákaz výkupu byl po dlouhé době naprostého divokého západu jediným rozumným řešením situace,která byla již nezvladatelná.Sběrači kovu totiž ohrožovali nikolivěk jen majetek,ale už i životy nejen sebe sama,stalo se při podřezávání nosného železného pilíře střecha zavalila oba sběrače,ale i druhé při krádeži spojek mostů,zabezpečovacích zařízení,či mostových zábradlí.

Evidentně nevíte o čem píšete,já ano,v mém regionu se to sběrači jen hemžilo a když vám za bílého dne odřezávají na poměrně frekventované silnici svodila či dopravní zančky,pomyslíte si že celý švindl byznys a čorkaření kolem výkupu šrotu je už za hranou.Ostatně se na této šmelině obohacovali nejen sběrači ale i sběrny,takže omezení na výkup za virtuální peníze vítám a považuji za jenom přínosné.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že je na místě zakázat firmám vůbec manipulovat s penězi. Ty jim do ruky vůbec nepatří! Nejlepší by bylo, kdyby peníze měl jen Bureš a hotovo. Jaké s tím s€aní!

4 0
možnosti
VH

Důvod zákazu výkupu za hotové je jasný. Snížit příležitost pro zloděje kovů. A rozumný člověk jen souhlasí.

Tato drobnost nijak neovlivní postupné snižovaní hranice nákupu za hotové. Ani v nejmenším. To už dávno probíhá - sběrny-nesběrny.

Vysvětlovat každý jev prizmatem ideologických brýlí je typická vlastnost bolševika (či člena ortodoxních církví). A pak také Svobodných.

5 3
možnosti

To nejsou ideologické brýle. Jen někdo vidí dál, než na dvůr sběrny naproti.

1 0
možnosti
Foto

jednou jsem objížděl cca 25 výkupen šrotu a hledal v naší firmě odcizené věci.

Po této zkušenosti prohlašuji, že pokud zavřu 9 majitelů z desíti takových podniků, možná se zmýlím ve jménu, ale zcela jistě ne v počtu.

5 0
možnosti
MP

Prvotní příčinou je nepoctivost výkupců. Ve firmě jsme museli přivařit všechny mříže na odvětrávacích šachtách. Poklopy z kanálů zmizely. Z jednoho z nich jsem pak vyndaval ježka (ještě, že jsem si všiml včas, než

přišli lijáky). O kabelech (železniční zabezpečení) a dopravních značkách ani nemluvě.

9 0
možnosti
Foto

Prvotní příčinou je lenost vymáhat zákony. Kdyby každého, kdo vykupuje očividně kradené, zavřeli za překupnictví a každého, kdo ukradne poklop od kanálu, zavřeli za obecné ohrožení, nebylo by třeba zpřísňovat zákony všem.

Opět další typická ukázka toho, jak lemplovství na straně státu postihne slušné lidi, zatímco grázlové, kteří na zákony kašlali, na ně budou kašlat nadále a jen se všem budou smát do obličeje.

18 2
možnosti
Foto

"to je ta samá filosofie, která potom vede ke kvótám na migranty."

Tohle si bohužel jen málokdo uvědomuje a tak se nejspíš dočkáme nejen dalších zákazů, ale samozřejmě i těch kvót na migranty, protože migranti odvedou pozornost od všech ostatních problémů, které s sebou tahle politika přinese.

3 1
možnosti
AG

A63l45e79x 46G85r80e35g95o13r

28. 12. 2015 14:13

Sběrny nekrachují kvůli tomu, že by musely platit přes účet. To je jen zástupný problém ale hodí se, že?

6 0
možnosti
RN

mas recht, autore. bohuzel.

2 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 26,65
  • Průměrná čtenost 1203x
člen Svobodných, strany svobodných občanů