Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jaké hodnoty měl Kalousek na mysli lze těžko říct, ale jisté je že narozdíl od autora bych očekával u takového prohlášení spíše hodnoty vesměs duchovního charakteru.Rv

0 0
možnosti

J41a69n 14R96á90ž

22. 3. 2016 23:27

Tyto duchovní hodnoty , na kterých Evropa postavila svůj blahobyt, Evropané odhodili. Místo nich se klaní modlám, které nazývají HDP, sociální stát, genderová rovnováha, multikulturalismus a lidská práva.

Tak jako před dvěma tisící lety se našel někdo, kdo řekl: Přestaňte se klanět modlám, vyžeňte farizeje z chrámů a hledejte pravdu,musí se najít i dnes někdo, kdo s námi začne vyhánět farizeje z bruselských i jiných chrámů a všechny modly, ke kterým se klaníme vyšle do vesmíru. Obávám se ale, že europolitici svým modloslužebnictvím vytvoří podmínky k tomu, že za nového spasitele bude hodně Evropanů považovat nového Hitlera či Stalina.

0 0
možnosti

Tak Kalousek žádný ucelený pravicový program nemá a tak se chytá terorismu, čapího hnízda a svobody neposlouchat prezidenta při projevu. I když hodnoty Evropy jsou teď prachy a konzum, žádný křesťansko-židovský obsah.

0 1
možnosti

Sice nevím, jak souvisí teroristické útoky a zákony ohledně restaurací, ale ty hodnoty už politici papouškují po Americe. USA mají svůj "způsob života", tady zase vymysleli "západní hodnoty".

Zajímavé, že akceptování západních hodnot (jak je vidí Merkelová a spol.) výrazně ovlivňuje můj způsob života. ;-D V USA bych asi měla schizofrenii.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS