Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Jj, přeregulovaná EU, kde je je slovo dotace přímo zaklínadlem a v zemědělství se bez nich nepohne ani lístek, tak tato EU posuzuje, zda je Čína tržní ekonomikou. K smíchu, nebo k pláči?

3 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, taky to to nechápu.

1 0
možnosti
ZH

Kurňa, že si vy superultraliberálové nezřídíte někde nějaké to superultraliberální království. Já Vám zvysoka kadím na levný šmejdy z Číny, protože oni zas tak levný nejsou. Do ceny musíte například promítnout daně, které musim navíc platit na nezaměstnané, kteří přišly o práci právě kvůly masovému neregulovanému dovozu. ;-€

4 0
možnosti
Foto

Žádná dobrovolná směna se nemá regulovat. Regulovat dovoz chtějí jen despotičtí gauneři, kteří rádi ukrádají lidem z jejich talířů.

3 0
možnosti
DV

D79a33v91i18d 16V91l24k

13. 5. 2016 19:50

Mluvíte o zboží,nebo o čínských šmejdech?

2 0
možnosti
MC

To už není tak důležité. Měl by jste se ptát co Češi chtějí. Jisté je, že rodíme a vychováváme sociální demokraty a ty ještě více nalevo. Tedy šmejdi šmejdům.

1 0
možnosti
MP

1) ten blog je dost neuspořádaný výkřik

2) je to více ideologická proklamace, než argumentace

3) a tudíž je to k ničemu

Přesto byste kromě studia toho, jak funguje EU měl rovněž vědět něco o tom, jak funguje Čína. Centrální plánování, centrální financování, centrální subvencování. To pak není svobodná soutěž. Ta svobodná soutěž vyžaduje respekt ke společným pravidlům, ten Čína nemá. A pak, nemá tržní ekonomiku. Pokud by měla, neexistoval by tam problém s městy duchů a předimenzovanými kapacitami ;) Více čtěte, méně pište, přátelská rada.

4 2
možnosti
Foto

Já zase nechápu váš výkřik. Auto má pravdu, když říká, že by se mělo začít s deregulací a se snižováním překážek k jakémukoliv obchodu, tedy i tomu subvencovanému z Číny. Jestli nám chce Čína dotovat zboží, které k nám vyváží jejich výrobci, tak co je na tom špatného? Prostě tu budeme mít něco levnějšího a tudíž se naši podnikatelé a výrobci budou moct zaměřit na něco jiného.

4 1
možnosti
MC

KarmaR^. Navrhuji, aby vyšší daně platil ten co porodí a vychová nového voliče budoucího sociálního demokrata a dále od něho na politické ose vlevo podobného hospodáře.

1 1
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 26,65
  • Průměrná čtenost 1203x
člen Svobodných, strany svobodných občanů