Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Škola by být nápomocná k získání kladného vztahu ke sportu. Běh na čas, skok do dálky, hod čímkoliv atd. moc nemotivuje. Potom děti spokojeně tloustnou a čím to napravíme? Přidáme jednu hodinu běhu na čas, skoku do dálky a třeba hodu čímkoliv. Pak to dorazíme sponzorováním vrcholového fotbalu, kde pravda a láska vždy zvítězí nad penězi a nenávistí. Školství je největším státním zaměstnavatelem, kde na jednoho zaměstnance připadá cca 5 mládežníků. Není to trochu moc?

0 0
možnosti
Foto

Wikipedie: „Totalita je politický systém, jehož vládnoucí skupiny neuznávají žádné meze své pravomoci a snaží se regulovat všechny aspekty veřejného a soukromého života..“

Tolik k existenci ministerstva, které si dělá starosti o vaše volnočasové aktivity.

2 0
možnosti

Karma.R^ Levicově orientované vzdělávání našeho školství vychovává občanské mrzáky.

6 0
možnosti
Foto

K95a78r21e11l 23M78á16d24l31e

29. 5. 2016 18:28

Jistě máte pravdu v tom, že současné osnovy jsou příliš levicové. Dodal bych i proevropské a multikulturní. Jenže článek pana Pilce a jeho následné příspěvky v diskuzi byly o úplném zrušení MŠMT, čili že by do školství nešly žádné daně, ale rodiče by školy pro děti platili sami.

Jak by to dopadlo? Malá část dětí by chodila do kvalitních soukromých škol, část do církevních škol s povinným náboženstvím, nejvíc pak do škol dotovaných různými Norskými fondy, čemuž by odpovídaly i osnovy desetkrát levicovější, než jsou teď.

0 0
možnosti
Foto

Podivujícím se diskutérům nepřijde trošičku zvláštní, že existuje něco jako ministerstvo tělovýchovy?

0 0
možnosti

Existuje ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Ministerstvo tělovýchovy neexistuje. A je velmi důležité. že tam ta tělovýchova je. Víte, ono se nejedná o kliky a dřepy, jak píšete, tady se jedná o sport. Sport je zaprvé velkým obrovským nositelem příjmů do státního rozpočtu a pak zejména mimoškolní sportovní aktivity mají zcela zásadní vliv na zdraví národa - tedy další obrovská úleva směrem ke státu. Zdraví lidé prostě k doktorům nechodí. No a pak ještě ten blábol s odlukou státu od školství. Víte, řeknu Vám, že tohle už jsem slyšel a říkají to lidé, kteří vůbec netuší, jak to funguje - a tohle by představitel politické strany, která má jakési ambice vědět měl. Jedná se o to, že asi máte pocit, že by měly být pouze školy soukromé. Nevím, jestli byste náhodou nechtěl nechat na rodičích, jestli jejich děti budou chodit do školy nebo ne, ale vím, že tou Vaší odlukou by došlo k tomu, že by ty děti do školy nechodily z jiného důvodu. Soukromé školy jsou totiž velmi výrazně dotovány státem. Asi 90% nákladů soukromých škol je hrazen státem a těch deset procent je ze školného. Vážený pane, kdyby se na tom stát neměl podílet vůbec, tak by školné za jedno dítě na základní škole vyšlo na zhruba 300.000,-Kč. Zdar.

2 0
možnosti

To jste se pokoušel býti vtipným?

0 0
možnosti
Foto

K97a30r61e47l 71M81á75d47l38e

29. 5. 2016 16:01

Člověče, tenhle štěk jste psal střízlivej? Já už volil p. Macha do Bruselu a Svobodné do Parlamentu i na Magistrát, pořád doufám, že si do příštích voleb zaplatí nějakou dobrou PR agenturu a nebudou sedět a čekat jak ta panenka v koutě... Že se Svobodní ocitnou v čele těch zatím neparlamentních stran a hlas pro ně nebude vyhozenej... A teď Vy s tímhle blábolem?!

0 2
možnosti
Foto

Myslím si, že autor byl střízlivý když psal o zrušení daného ministerstva. U vás mám ale pochybnost, zda jste článek nečetl pod vlivem.

3 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 26,65
  • Průměrná čtenost 1203x
člen Svobodných, strany svobodných občanů