Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

.... jasné jako facka. Žít a nechat žít R^!! Stát a jeho hordy právníků,kontrolorů, policajtů a všelijakých roznašečů ,,dobra" jsme skutečně nedelegovali k tomu, aby nás neustále vodili za ručičku, nařizovali, přikazovali a perzekuovali. Já - ač sám celoživotní nekuřák - s protikuřáckým zákonem NAPROSTO NESOUHLASÍM.

7 0
možnosti
VL

A spousta jiných bohužel tomuto zákazu tleská. Někdo je holt s každým dalším utažením závitu šťastnější:-P

1 0
možnosti
OU
MB

Souhlas.

Je s těmi potravinami, je to trochu ošemetnější. Lidé i obchodníci nejdou po kvalitě ale po ceně. Myslím, že se to rapidně mění a hlavně už existují nástroje jak na takové nešvary upozornit. (D Test)

0 0
možnosti
Foto

Takovej "šťouravejˇdotaz. Jak se posuzuje majitel hospody, výčepní a pingl v jedné osobě, který je vášnivý kuřák. Je to fyzická osoba kouřící v domácím prostředí, nebo fxzická osoba - návštěvník? On od zákona neočekává, že bude těhotnej ani malé dítě, jen chce ve svém vlastním domě, na svém vlastním pozemku kouřit.

5 1
možnosti
Foto

Pokud bude tam kouřit po zavíračce bez hostů a případných dalších zaměstannců, tak to samozřejmě může.

0 0
možnosti
TK

No, já večer v TV po delší době sledoval Kuberu hájícího mimo jiné "právo kouřit" a byl to velmi smutný pohled, jakou prohulenou trosku z něj cigarety udělaly. Bylo až nedůstojné, jak v rámci vršení chybějících "argumentů" používal fabulace i lži, po kterých vždy rychle řekl nějakou obecně pravdivou větu, aby tak zabránil komentátorce na výmysly reagovat. Když se přesto k některým jeho nesmyslným tvrzením vrátila a vyvrátila je, tak neschopen odpovědi přešel na jiné téma. V pohodě ho levou zadní přečíslila a roznesla. Tohle že je senátor a člověk, který má "vybojovat" zrušení "protikuřáckého" zákona ? Člověk, který neustál ani rozhovor s poměrně jednoduchou komentátorkou? :-/

2 1
možnosti
KT

Akorát dokázal být čtyřikrát nebo pětkrát zvolen starostou ve svém městě. O vašich schopnostech nikde ani zmínka. Vy jste jistě svalnatý krasavec, ale zmůžete se pouze na cintání v diskusích.

0 0
možnosti
Foto

J22i92ř41í 81L79i97b32e15r

30. 5. 2017 23:40

Karma! R^ A souhlas...

1 1
možnosti
RM

Škoda jen že Ti to mlčení nevydrželo ještě déle. Máš to v té hlavě popletené a pleteš si svobody s rizikovým chováním menšin.

0 5
možnosti
MP

kterou dalsi skodlivinu nam stat zakaze priste?alkohol,uzeniny,veprove maso,automobily atd?kuprikladu automobily,mne jako cloveku dost casto relaxujicimu na kole vadi to,ze mi pri me ceste cmudi auta pod nos a co penez se vydava ze spolecneho na leceni lidi,kteri svou vlasyni nezodpovednosti poskodili sve i cizi zdravi pri dopravni nehode,casto i s trvalymi nasledky.a co ja chudak,kdyz mam dychat spaliny motoru.ze mam jezdit tam kde automobily nejezdi.a proc?neni lepsi zakazat provoz automobilu po pozemnich komunikacich?

pokud se zakazalo kourit i v soukromych podnicich,nemel by byt problem zakazat provoz automobilu na silnicich ktere platime vsichni a jsou tudiz nase,jde prece o zdravi nas vsech.

15 0
možnosti
KT

Jako necyklista, kterému cyklisti občas vadí, s vámi naprosto souhlasím. Automobily škodí vlastnímu zdraví, protože se automobilisti málo pohybují a ostatním navíc škodí zplodinami dle studií více než kuřáci. Já by ještě ale ke všemu zakázala i cyklisty, protože jsou nebezpeční pro chodce.

NORMÁLNÍ je přeci chodit pěšky, že?

0 0
možnosti
JJ

Pamatuji si, že i v zahulené hospodě spolusedící u stolu vytáhl cigarety a než si připálil zeptal se "Můžu?". Dnes už se nikdo neptá. Chápu, že v zahulené hospodě je to absurdní otázka, ale přesto by bylo fajn.

Ač nekuřák denně vykouřím 2 - 3 cigarety. Nedobrovolně.

1. ráno na zastávce. I když kuřák stojí stranou, nějak si vždy vybere tu stranu ze které jde vítr. Kdyby byl na čekané, nic by neulovil. Ale možná to dělá naschvál, protože si vždy vybere tu stranu odkud fouká.

2. Někde cestou do práce. Jdu po chodníku a přede mnou 1 - 2 a více kuřáků. Sami si zvolna jdou, klábosí v jedné ruce kafe a ve druhé cigáro. Kolikrát ani nekouří jen udržují cigaretu žhavou a kouřící.

3. Zastávka cestou domů - několik kuřáků v čekárně - za každého počasí - když prší, tak kromě kouře jsou schopni vypálit dírku do oblečení jiného čekajícího, který se zrovna dnes potřebuje schovat, protože prší.

K tomu mám ještě jeden postřeh. Zatímco starší lidé přestávají více či méně úspěšně kouřit, protože chtějí, nebo se jim to nějak projevilo na zdraví, objevuje se spousta mladých kuřáků, téměř dětí. Někteří cestou do školy, ze školy, při lelkování s vrstevníky tu berličku potřebují. V mnoha případech platí, že kdo kouří cigarety má více či méně často kromě tabáku i něco ostřejšího.

Navíc ne vždy vypadají, že už dosáhli věku, kdy je kouření povoleno. Ze svého okolí vím, že obě dívky, které kouří a jsou již dospělé začínaly ve 12 letech. Jedna má rodiče kuřáky a ta druhé ne. Je to škoda, nevím co je vede k tomu takhle si ničit zdraví. Když se o tom začne mluvit, tak se dozvídám perly. Např. "Alkohol je mnohem horší než kouření a tak kouřím a nepiju.". O rakovině, na kterou si tím zadělávají: "Rakovinu má v sobě každý, tím že kouřím si jí nezpůsobím." Nevím co by přimělo děti, aby nezačínaly kouřit. Takhle totiž ty starší co úspěšně odvykli kouření, nahrazují děti.

0 0
možnosti
ZH

No vidíte mladá paní, již dříve vám vadilo, že jste na chodníku vykouřila "pasivně" cigaretu, když před vámi šli 2 kuřáci. No teď jich asi bude daleko více protože ti ohavní kuřáci, co seděli v hospodě, jsou dnešním dnem vyhnáni před ty hospody a budou kouřit na chodníku. Nebylo lepší, když seděli zavření v hospodě ???? Já myslím, že určitě jo. Na tom chodníku je uvidí daleko více dětí než v hospodě. Co z nich potom může vyrůst - daleko více kuřáků.

5 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 26,65
  • Průměrná čtenost 1203x
člen Svobodných, strany svobodných občanů