Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

M73a34r71e37k 46B41o28t71á90n

30. 5. 2017 21:47

Jsem rád, že se zakazuje kouřit. A vy se jděte léčit. Za peníze ostatních. Oni budou mlčet.!!!!!!

2 8
možnosti
MP

proc by se mel lecit za penize ostatnich?plati si zdravotni pojisteni.

vim co chcete namitnout.jenze kdyz nekdo rozbije svou vlastni vinou nekolikate auto a pojistovna mu skodu zaplati,plati mu ho vlastne i z penez druhych pojistencu.budete ho tez pranyrovat?

znam spoustu lidi kteri prezto ze kouri,jsou zdravi jak ripa,znam spostu nekuraku kteri jsou prolezli nemocema.

4 0
možnosti
JH

na ty bláboly v článku za týden ani pes neštěkne...

3 9
možnosti
MP

Vzdycky obdivuju, kdyz nekdo dokaze v jedne vete vecne shrnout veskere argumenty, kterymi naprosto rozbije souperovy pozice.

3 0
možnosti
MR

Na tom zákazu je nejhloupější to, že 22% dospělé populace je zakázáno se scházet a společně popíjet pivo. Pokud to chtějí dělat tak musejí zakládat kluby a hledat i jiné způsoby jak tento nekuřácký zákon obejít. Více jak pětina tohoto národa je poškozena a plno lidí tomu tleská.

10 5
možnosti
JM

Mýlíte se - 22% dospělé populace není zakázáno scházet se a společně popíjet pivo. Pivo můžou popíjet vesele dál u svého oblíbeného stolu. Že mají závislost, které se nechtějí / nemohou zbavit a nevydrží bez ní, je jejich problém - sami si ho způsobili.

5 8
možnosti
PA

P11e13t94r 11A16g68u26l82á63r

30. 5. 2017 19:40

Je to problém, pokud v tom prostředí musí pracovat třeba těhotná kuchařka nebo servírka. V hospodě také nesmíte nikomu poškozovat zdraví jiným způsobem, kupříkladu vysokým hlukem nebo výpary z toxických čističů. I v hospodě platí zákony, stejně jako na ulici. Osobně mi na tom vadí jiná věc. Stát přihlížel tomu, jak si tabákové firmy vychovávaly kuřáky a teď je omezuje.

0 2
možnosti

Hlavně v hospodě by měly platit stejné zákony a nařízení, jako na jiných pracovištích a veřejnosti přístupných míst. Tady je jen vidět, jak se strašně silná tradice a jakou má moc nad lidmi. Věřím, že před pár generacemi byl dialog "hovna a chcanky jsme vylévali na ulice odpradávna. Jo, najdou se nějací hulváti, co vám to vylili rovnou na hlavu, ale většina lidí byla slušná a lila to na zem. Tak proč nějakou kanalizaci, doteď to nikomu nevadilo" :-P

2 1
možnosti

Máte pravdu, zakazovat to na soukromých pozemcích je sporné. Proto bych kouření zakázal všude kromě soukromých pozemků. A majitelé by měli mít povinnost hlídat, že ani obláček neunikne mimo.

1 1
možnosti
Foto

Jako je tomu u aut? :-))

4 0
možnosti
OK

Proč neprotestujete i proti povinnosti dát přednost v jízdě i na soukromém pozemku ? To se Vám také nemusí líbit, proč zrovna tuto regulaci ze strany státu tolerujete ? Nebo protestovat budete v příštím blogu ?

0 6
možnosti
RJ

U mne na dvoře žádná povinnost dát přednost v jízdě není.

8 0
možnosti

Nejste náhodou člen SSO? :-P Připadá mi, že čím více se blíží volby, tím více z vás bude mít za povinnost plácat kraviny v médiích, abyste se zase znemožnili a připomněli všem lidem, proč vás i přes jakž takž rozumný program nevolit.

Co se nadpisu týče, spíše jsem si vzpomněl na toho pasáčka, co tak dlouho křičel o vlku, že pak na něj všichni kašlali když vlci skutečně přišli.

Argumenty pro a proti kouření byly už předneseny tisíckrát, nemá cenu je opakovat. Záleží jen na každém člověku jakému z nich dá větší váhu. A pak se samozřejmě najdou fanatici, kteří budou ochotni plácnout jakoukoliv blbost jen aby ukázali, že se ti druzí mýlí. A jakékoliv argumenty protivníků budou ukázkou židobolševické myšlení, které pomáhá iluminátům ovládat svět ...

1 3
možnosti
JR

J47a53n 66R56á81ž

30. 5. 2017 17:03

Všechny ty zákazy (kouření v restauracích, Uber, či AIrnnb) je jen důsledek socialistické ideologie, že stát se rozhoduje lépe, než občan. A tak je občan zbavován svobody o sobě rozhodovat. Nemůže se svobodně rozhodnout, zda jít do kuřácké, či nekuřácké restaurace, je mu brána svoboda nechat se buď okrádat licencovanými taxikáři nebo využít služby UBER s předem sjednanou cenou no a rozhodnutí buď drahý hotel nebo soukromí nám mám stát taky sebral. A tak můžeme čekat, kdy stát přijde s nápadem jednotného oblečení, zákazem používat individuální dopravu ve městě a postupněbude omezovat privátníh televizí.

26 3
možnosti
JZ

No a jak rozeznáte socialistické zákony od ne-socialistických. Já nevím - 130 na dálnici - to je socialistické taky?

2 1
možnosti
MR

M62i57l31a85n 63R74a98d24e82k

30. 5. 2017 17:00

tak nejak, jak se rika - svobodu a demokracii vam nikdo neprinese na stribrnem podnose. A kdyz vam ji neseberou nejakym prevratem ze dne na den, tak si toho nekdy clovek nevsimne

2 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 26,65
  • Průměrná čtenost 1203x
člen Svobodných, strany svobodných občanů