Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Váš článek je zřejmě reakcí na rozhovor s kontrolorem ČT který pronesl " kdyby lidé ČT nechtěli, tak by poplatky neplatili".

Taky mne docela uzemnil. Ale co chtít od ČT, když ji kontroluje takovýto exponát.

3 0
možnosti
Foto

K96a34r79e16l 46C10a46c98h

6. 12. 2017 14:21

Jediný přínos sledování ČT je v tom, že vysílaný film není přerušován reklamou. Já jsem však již starší ročník a tak bych někdy reklamní přerušení uvítal, abych se mohl jít vymočit a neunikl mi tak děj. Pravda ale je, že to nepotřebuji každých dvacet minut. Na vymočení mi stačí i s připočtením hygieny maximálně minut pět, takže mám ještě dalších deset minut na prohrabování ledničky. Tak dlouhé jsou reklamní bloky na Primě, či Nově. Pokud jde o zpravodajství a zvláště pak komentované, či diskusní pořady, nechová se ČT jako veřejnoprávní, ale silně stranická. Z těchto důvodů by měla ztratit jakýkoli nárok na příjmy ze zákona. Nechť se nechá podporovat sympatizanty a sponzory stran, kterým straní a příjmy z reklam. My diváci pak oželíme komfort nepřerušovaných filmů. Stejně jsme na to již zvyklí z dalších komerčních stanic. Zpravodajství si pak každý vybere na té stanici, která jej bude prezentovat dle preferencí toho kterého diváka. Nikdo nám pak nemusí lhát, že je veřejnoprávní a tudíž nadstranický. Nechť se snaží obstát v konkurenčním prostředí bez našich povinných desátků.

2 0
možnosti

Chápu, že jakési státní médium je, tedy nějaké poplatky z toho . Více mne vzrušuje - Daň z nemovitosti trest - že občan vše nepropil, tkz. pršné - daň vodáren, že na střechu provozovny prší, 1% daň z odkupou nemovitosti - bytu - z 1 mil Kč = 40.000 Kč - klasika klasiky - ze zdaněného další zdanění + podpora mládežníků při jejich samostatném bydlení, ideální - I TV a ČR si mohou k tomu pustit ... :-)

0 0
možnosti
Foto

Nemáme státní noviny, proč musíme mít povinně placenou státní televizi ?

10 0
možnosti

Ono to není jen za televizní přístroj, ono je to za jakékoliv zařízení schopné přijímat televizní vysílání. Tedy dobrovolně nedobrovolně.

4 0
možnosti

Tak to ja platim oba poplatky, v celku rad. Jednak jde o pakatel, ale hlavne me to nuti hledat si pravdivost zprav tam uvedenych a premyslet o tom (ztrata kritickeho mysleni by me nejspis ve vysledku vysla daleko draz).

0 5
možnosti
Foto

Část diváků si naopak myslí, že ty nejlepší zprávy jim poskytnou právě státní masmédia a tedy značně důvěřují těmo zprávám. Česká televize a Český rozhlas jsou státní, protože jsou zřízeny zákonem.

Je to podobné, jako by si mysleli, že nejlepší televizor, nejlepší automobil, nejlepší ledničku, nebo nejlepší rohlík jim poskytne stát.

„Jedna z největších škod, jaké nám státní masmédia působí, je ta, že si část jejich diváků a posluchačů myslí, že nám podávají objektivní a vyvážené informace.“

https://pilc.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=448243

9 0
možnosti

Jako koncesionář TV a R jsem značně nespokojen,bo musím ze zákona platit a výplody těchto medií nesleduji. Mohlo by se to financovat z rozpočtu...

8 0
možnosti
Foto

Nejlépe rozpočtu investorů, ne ze státního rozpočtu.

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS