Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

pane redaktore, zajeďte si do Znojma ať vidíte ten rozdil v reklamě.

0 0
možnosti

R^

Pod Bubeníčkem to asi nemáte lehké!

:-)

0 0
možnosti
Foto

Nějak jsem ve vašem článku nenašla, cože se to u vás reguluje a jak. takže článek tak nějak odkládám jako postrádající smysl.

1 0
možnosti
MS

Nejspíš jde o to, že komunistům vadí libovolné reklamy, umístěné na soukromých nemovitostech. Sice nevím, jak to souvisí s kapitalismem, ale určitě je věcí každého z majitelů nemovitosti, jestli si za určitý bakšiš nechá zprznit fasádu vlastního domu. Komunisté by do toho v každém případě neměli strkat svůj všetečný nos.

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že v ideálním světě by reklama neexistovala.

0 1
možnosti
Foto

Já vím, že se mýlíte.

1 0
možnosti
PR

Určitě bych se cítil svobodněji kdyby na mě odevšad neútočila neskutečná spousta reklamy.Pozitivní na vašem blogu je to že určitě vím kterou stranu nevolit.

0 0
možnosti
Foto

Váš pocit nestojí za to, aby se zasahovalo do vlastnických práv druhých lidí. Je pravdou, že určití politici si na tomto vlámání se do vlastnických druhých lidí založili svou politickou kariéru, protože tu existuje dost početná skupina lidí, kteří rádi okradou, nebo donutí svého souseda, aby dělal to co oni považují za správné.

2 0
možnosti
Foto

Reklama, jako projev snahy rozšířit okruh svého vlastního soukromého vlastnictví, je pro komunisty záležitostí zhruba stejně nepříjemnou, jako je trn v p... (nebo v patě). ;-(

1 0
možnosti
SB

Pořádně jste nás ani neinformoval, o jaký vyhlášce píšete.

Sice to jakž takž vyplývá z textu, ale bývá zvykem, že když je o tom článek, tak první nebo druhý odstavec je věnován podrobnému vysvětlení.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS