Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^Proletáři všech zemí se nebezpečně spojují k dosažení záhuby lidstva. Myslím si, že jedinou záchranou proti zkáze naší planety bude potřeba prosazovat bipolární světové hnutí. Pravice se musí izolovat od světového zla levicovému moru, aby byly zachovány geny svéprávnosti, zodpovědného svobodného života.

1 0
možnosti

Vřele doporučuji dokument Tre Great Global Warming Swindle: https://www.youtube.com/watch?v=oYhCQv5tNsQ

Kdybyste mě tady náhodou chtěli ubombardovat stížnostma, že je to v angličtině, tak se třeba překonám a udělám k tomu přes svátky titulky.

0 0
možnosti

J74i27r49i 98T93i30c11h50y

19. 12. 2018 17:12

K vasem u clanku by se dalo ledacos pridat. Jen jedno: teplota na zamekouli se pry zvysi (v dusledku lidske cinnosti?) o 1.5C a to bude uplna zkaza. Proto se ti pomatenci odstehuji na Mars!

1 0
možnosti
Foto

J30i35ř43í 46K91i68n88d56l

19. 12. 2018 16:32

Vlastností složitých systémů je to, že dlouhodobá předpověď jejich chování je téměř nemožná. Jestliže podpálím stoh nebo dům, nebo když se protrhne hráz přehrady, každý ví, co se s největší pravděpodobností stane. Jestliže se ale zvyšuje množství skleníkových plynů v ovzduší, nemá o tom, co se stane, nikdo ani ponětí. Jední tvrdí, že se nestane nic, nebo že se dokonce podmínky na Zemi zlepší, druzí varují před katastrofou.Návrh na snížení energetické spotřeby patří dnes také do oblasti utopie, podobně jako uzavření tepelných elektráren, zákaz osobních automobilů, či omezení rozlohy rýžových polí a chovu dobytka, aby nestoupal v ozduší metan.

Pramen : RNDr. Zdeněk Šesták, DrSc. časopis Vesmír.

3 0
možnosti

J31i31ř76í 52U49r65b76a93n

19. 1. 2019 21:22

S tím metanem je to vůbec zajímavé, o tom se téměř nemluví a při tom je to daleko nebezpečnější skleníkový plyn. Daleko nejvíc, mnohem víc než z chovu dobytka, se ho uvolňuje z vodních ploch, hlavně moří a oceánů. Dobytek je ale "civilizační jev" a tudíž snadný cíl pro ekofašisty všeho druhu.

0 0
možnosti
Foto

Ano. Článek přesně podle logiky "Když tomu nerozumím, tak to mají špatně"...

1 7
možnosti

A vy tomu rozumíte? To, že je vaším oborem klima neznamená, že máte patent na pravdu. Klima se měnilo pořád a jak je možní zjistit z kronik a dostupných, zachovalých, fragmentů ze Starověku, tak mnohdy velice rychle. Na změně klimatu, zvyšování se skleníkových plynů v atmosféře, se podílý více faktorů. Za dva tisíce let se v Evropě vystřídaly období zvané malá doba ledová, byla zde období, kdy teploty podle letokruhů byly vyšší než dnes. Období, kdy se začaly pěstovat "teplomilné" plodiny v oblastech, kde by se jim předtím nedařilo. Ale dnes za vše může člověk. Ale je zvláštní, že klimahysterky jsou schopny jen tohoto argumentu, bez důkazů. Je zvláštní, že klimahysterky zcela opomíjí vliv sluneční aktivity, sopeční činnost, přitom je známo, že například výbuch Svaté Heleny ovlivnil klima na několik let. Je známo, že sluneční aktivita ovlivňuje klima a to dokonce okamžitě. Klimahysterky neberou ani v úvahu studie, kdy je sluneční aktivita ve svém vrcholném cyklu a nastává útlum, což může přinést novou malou dobu ledovou. Atd atd.

11 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS