Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsou i studie, které prokazují opak toho co tvrdíš. V každém případě sopky které jsou momentálně činné vypustí za rok do ovzduší daleko víc škodlivin a skleníkových plynů než za celou svou existenci vyprodukoval člověk.

1 0
možnosti
Foto

Nevím, proč je celý týden hezky a o víkendu prší (dokonce jsem ani nezaznamenala, že to tak je), ale nechápu, proč si myslíte, že správně by to mělo být jinak. A jak by to mělo být správně? Až bude do středy pršet a od čtvrtka bude hezky, bude to lepší? Nebo až celý týden proprší a víkend bude hezký, tak to bude správně? Prostě někdy prší a někdy je hezky, ale to je docela normální přírodní úkaz.

2 0
možnosti
JL

Pane Vondracku. Ti lide v Maroku nam vypestovali jahody. Kdyz to prodali nam, mohou si od nas neco koupit. (zaklad trzni demokracie) Nemusi hladovet a tim take jde Maroko kupredu.

Vase uvaha ukazuje na neco, co pri vasem reseni, by vam nedalo moznost znat mnoho plodin (vyrobku), protoze by nebylo ekologicke je prevazet. Z vaseho ekologickeho hlediska, je nesmysl dovazet citrony, pomerance, banany, ananas, ale take auta z USA nebo Koreje, bavlnu z Egypta ci z Arizony. Snad ani ty diamanty z Jizni Afriky nebo z Ruska jsou neekologicky dovazene do Hollanska k zpracovani.

Trochu premysleni dela cloveka chytrejsim!!!!

6 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 26,65
  • Průměrná čtenost 1203x
člen Svobodných, strany svobodných občanů