Diskuse

Snaha o odzbrojení občanů má umožnit nástup totální vlády

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J91a28k25u68b 56M40a85c33h

25. 12. 2016 0:46

Američané to říkají zcela jasně. Když budou zbraně mimo zákon jen občané mimo zákon je budou vlastnit. A to není dobrá vyhlídka.

1 0
možnosti

Tento rok se zapíše do historie. Vůbec poprvé zavedl civilizovaný národ úplnou registraci zbraní. Naše ulice budou bezpečnější, naše policie efektivnější a celý svět nás bude následovat vstříc budoucnosti! -- Adolf Hitler, 1935

Jeden člověk s puškou je schopen kontrolovat sto neozbrojených. Provádějte plošné prohlídky a za nalezené zbraně popravujte. -- V.I.Lenin

Veškerá politická moc pochází z hlavně pušky.Veškerými zbraněmi musí vládnout komunistická strana, aby takto žádné zbraně nemohly nikdy být použity k vládnutí straně. -- Mao C Tung

Pokud opozice odzbrojí, dobrá. Pokud odmítá odzbrojit,odzbrojíme ji sami.

Josef Stalin

Největší chyba, kterou bychom mohli učinit je dovolit podřízeným rasám držet zbraně. Historie ukazuje,že všichni dobyvatelé, kteří dovolili podřízeným rasám držet zbraně, si tím připravili vlastní pád. -- Adolf Hitler

Když mě někdo napadne, aby mě zabil, budu se bránit, a nebude-li jiné pomoci, zabiji násilníka; když už jeden ze dvou má být zabit, ať je zabit ten, kdo má špatný úmysl. -- T.G.Masaryk (vlastnil a nosil zbraň)

11 0
možnosti

Měl byste pravdu, kdyby ...Kdyby to byla pravda. zatím mám spíš pocit, že ČR jde proti směru Evropy a držení zbraní se omezovat nechystá. O tom svědčí i iniciativa ústavnosti použití soukromých zbraní na obranu ČR.

0 0
možnosti

Jakou máte záruku, že vládnoucí garnitura nakonec nekývne a nepřizpůsobí se diktátu EU. Všechny signály zatím směřují k tomu, aby zbraně zůstaly v rukou lidí, ale s tím, že to tak opravdu bude nejde na 100% počítat.

0 0
možnosti

Karma. Naprosto souhlasim. A v kontextu soucasnosti je to o to zrejmejsi.

8 0
možnosti
Foto

JO! JO, jo, jo...

Máte velkou pravdu, z pohledu občana jednoznačně. Jenže...

Jenže je tu pohled "vládců" státu a ten je úplně opačný. Oni už nejsou zástupci občanů, kteří pracují pro občany za jejich peníze. Kdepak, tak to oni nevnímají a už vůbec se tak necítí. Oni jsou přece určení ŘÍZENÍ státu a tím samozřejmě občanů.

A tady je ten zásadní a velmi nešťastný přerod ze zástupce v řídícího. A pak už jen vládce pokračuje ve své roli, tedy řídí občany, vydává nařízení a regulace. V tu chvíli pro něj samozřejmě ozbrojený občan představuje bezpečnostní riziko. Nikoliv obecně, ale pro něj, jako vládce. A tak přistoupí k regulaci zbraní, aby následně mohl dál řídit občany a zužovat mu svobodný prostor a směřuje k diktatuře. Ano, něco takového se momentálně děje. V celé Evropě a u nás samozřejmě také. A nezapomeňte, že jsme vždy pažštější než papež.

To je ten náš Kocourkov.

12 0
možnosti

Nastinil jste to vyborne, pane Machacku. Je to problem a jsem presvedcen v nastupu obcanu proti te zvuli. Az do voleb. Tam jako ovecky si zvolime 'ideologii' lepsich zitrku a vse bude pokracovat jako dnes. Protoze MY nemame ty 'dobrodince' (osobnosti) moznost odstranit. Ti se budou za tu 'ideologii' dobrocineho ochrance schovavat. A my jsme shovivavy ten system zmenit!!! To je u nas. V Evrope je to jeste vice dramaticke. Tam ani nemame moznost rici 'ne' Tam nam ani nic nevysvetluji. Tam nam ;diktuji' protoze jsme znami byt 'oveckami'!!! Ti znaji ten proces dokonale. Nejake ten 'baksis" a potom vztyceny ukazovacek. A je to.

2 0
možnosti