Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Jestli se dobre pamatuji, tak Nova administrace nekdy pred rokem vyhrozovala ze takoveto bezpredmetne clanky budou odstranovany z hlavni stranky.

Kdy svuj slib dodrzi?

0 1
možnosti
VV

Na ten nesmysl jste prisel jak?

Aha:

Majitelé televizních a rozhlasových přijímačů by se asi dočkali zvýšení poplatků

Zdroj: http://pilc.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=576146

0 1
možnosti
FS

Česká televize je rozežraný moloch, který by měl zhubnout, tj. měl by pracovat co nejúsporněji. Ale tak je tomu vždy ve státní správě - viz. například rozežranost krajských hejtmanství, kde pracovní stůl hejtmana nad 300 tis. Kč či křeslo nad 150 tis. je prý téměř "nutností aby to dobře vypadalo". U ČT by měla skutečně pracovat Rada a honit je bičem po malém dvoře a ne být jen odkladištěm politiků.

Na druhé straně (kdyby tady byly jen soukromé tv) bych se nechtěl dívat na zprávy typu tv Nova či Barandov, nechtěl bych vidět jen a jen US filmy, US seriály atd. Chyběli by mně zeměpisné, přírodopisné, národopisné a jiné pořady. Zejména dětské pořady jsou nenahraditelné! I ty politické pořady, diskuze a rozhovory jsou rozsáhlejší a i když každá strana bude řvát v boji za další minuty, přece je zde určitá vyváženost, ba i ten Moravec v tomto politickém binci dělá co může (i když podle senátora Veleby málo velebí pana prezidenta).

Zásadně protestuji proti tomu, abych při jednohodinovém celkem zajímavém filmu na soukromé tv. musel povinně čumět na 85 minut hloupých komerčních reklam či čekat až skončí - proto ty televize vůbec vysílají - fuj!!

3 4
možnosti
MR

M35a65r44t53i51n 84R88a64m

25. 12. 2016 0:15

Jen nevím, zda budou televizi stačit archívy, aby měli co vysílat!

11 0
možnosti
Foto

Nezlobte se, ale to jste psal pod vlivem vaječného koňaku?

3 7
možnosti
Foto

Pročpak? To co autor napsal opravdu hrozí a je opravdu nemravné.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS