Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M21i32l60o69š 70B85é34m

28. 8. 2017 12:16

Kdyby tak tohle napsal LEX. Místo toho se vrhli po hozené kosti. :-(

0 0
možnosti

J25i68r61i 31V83r30a86b83e91c

28. 6. 2017 19:50

Ať žije divoký východ ;-D!

Ve VB nemají ani policisté zbraně!

0 0
možnosti
Foto

Svobodná společnost se pozná i podle toho, že si v ní člověk může koupit jakou chce zbraň, bez toho, že by musel žádat o povolení.

2 0
možnosti

Již po stotisícáté stále dokola a trpělivě to samé vysvětlení všem jako jste vy. NÁRODNÍ BEZPEČNOST ZŮSTÁVÁ V KOMPETENCI JEDNOTLIVÝCH STÁTU

Vaše věta(kterou nechápete):

"Věta ve smyslu „občan má právo držet zbraň, aby mohl splnit povinnost bránit stát“ zní děsivě. Etatisté ve sněmovně vyrobili další zmetek."

TAK TAKTO TO MUSELO BÝT PŘESNĚ NAPSÁNO" protože pokud je ozbrojený občan součástí národní obrany/bezpečnosti tak do toho EU nemůže zasahovat. Mimochodem stejně jsou na tom ve Finsku.

0 0
možnosti
Foto

Nemyslím si, že by unijní politici chtěli občany EU odzbrojit. Jsou to levičáci a levice má od svého vzniku problém s přirozenými právy občanů / zbraň, majetek, svobodné vyjádření názoru atd./. Omezování čehokoliv jim prostě připadá správně levicové.

0 0
možnosti

J54a30n 73B55u27r42d21a

28. 6. 2017 17:27

Etatisté, přirozené právo, strach vlád z ozbrojených občanů, ochrana zbraní před státem (tady přijde extra smajlík...), nesvoboda. Pak má Svobodné někdo brát vážně.

1 1
možnosti
Foto

Nechápete to ? Pak už jste správně indoktrinován.

1 0
možnosti

Je tam obezlicka, ze doplnene pravo muze byt dodatecne zakonem omezeno ci doplneno. Takze jak rika pan Chuchma. Chce to byt bdely pro pripad zneuziti.

1 0
možnosti
Foto

Upozorňuji na nebezpečí, že vlastníci zbraní budou jednoho dne využiti ke splnění povinnosti bránit majestát mocných, od chvíle kdy se návrh ústavního zákona objevil. Moc rád bych se v tomto případě mýlil, ale znění zákona k takovým obavám přímo vybízí. Velmi pochybuji, že by se našla nějaká podstatná většina držitelů zbraní, která by se postavila proti, kdyby jim hrozilo kriminalizivání právě díky tomuto ústavnímu zákonu.

0 0
možnosti

To s tou obranou státu je jen trik aby nám do toho nemohli z Brusele kecat.

1 0
možnosti
Foto

Bylo by fajn, kdybyste měl pravdu a věřil bych tomu, kdyby to prosazovali politici, kteří hájí svobodu občanů. Jelikož to ale prosadili politici, kteří svobodu občanům krůček po krůčku berou, obávám se, že pravdu nemáte.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS