Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ještě k vystoupení z EU:

Uvědomujete si vůbec, v jaké pozici bychom byli?

Pokud se zrealizuje brexit, tak vystoupení ČR bylo nejspíš přelomovou událostí a ze strany EU by nepochybně nastala přímo exemplární protiopatření - nebo si snad myslíte, že v Bruselu budou nečinně přihlížet tendencím na likvidaci jejich korýtek a mocenských postavení? Ts, ta, ts....

1 0
možnosti
Foto

Neustále se jenom straší, ale ono to strašení snad už konečně pomalu přestává fungovat -- nafouknutá bublina poněkud odtržená od reality. Úplně ukázkový případ jsou katastrofické předpovědi pro Velkou Británii, které se samozřejmě nenaplnily. Hrozili strašlivými dopady už ve chvíli, kdy by si v referendu odhlasovalo brexit, nic takového se samozřejmě nestalo. Takže nenechme se strašit.

Ale je dobře, jak se EU vybarvuje (porušuje svoje vlastní pravidla a chová se k obchodnímu partneru v jednání o brexitu nepřátelsky), aspoň to lidi už vidí a i zastánci EU jaksi mimoděk přiznávají, co je EU zač. Místo vychvalování EU už jenom straší, ze "EU se pomstí".

0 0
možnosti

Jestli si tady někdo myslí, že když se lidem "nechají peníze", tak si ty ekologické kotle pořídí sami, tak nezná Čechy. Kdyby ty peníze dostali formou snížení daní, utratí je za všechno možné a na nový kotel se vybodnou. Proto je nutné je pohlídat jako malé děcka tak, že se jim poskytne dotace a ještě se musí zajistit, aby ji skutečně použili na nový ekologický kotel.:-)

0 0
možnosti
Foto

Je zvláštní, kolik lidí si myslí, že Češi jsou asi nějaký jiný živočišný druh než lidé jiných národů a budou se proto chovat nějak výrazně jinak.

A spousta lidí si myslí, že pokrok může nastat jenom tak, že ho vrchnost nařídí a na něj dohlédne a k pokroku lidi donutí hrozbou či přímo násilím. O tom jsou státem ve státních školách mohutně přesvědčováni.

S tím vysvětlováním bude ještě spousta práce.

0 1
možnosti
Foto

Všechny tyto socialistické lapálie jsou jen důsledkem toho, že socialisté zdaněním lidem ukradli jejich peníze a následně je takto rozhazují. Nechme lidem jejich peníze! Krást se nemá. Není správné brát lidem jejich věci. Není správné brát lidem jejich peníze.

3 0
možnosti
Foto

Bez daní či jakýchkoliv jiných druhů vybíraných poplatků nemůže existovat žádné společenství.

0 0
možnosti
Foto

Ve chvíli, kdy jakýkoliv úředník na jakékoliv úrovni přestane být pouhou striktně výkonnou figurkou a dostane byť špetku jakékoliv rozhodovací a variační pravomoci, vytváří se korupční prostředí, které nepochybně vyústí v porušení zákona.

Když už se podávají žádosti elektronicky, má rovněž hodnocení probíhat elektronicky a rozhodovací parametry mají být několikrát nezávisle přezkoumány, aby se vyloučil lidský zásah. Pak možná, opakuji MOŽNÁ, by se dotace mohly mírně očisťovat a ospravedlňovat.

0 0
možnosti
Foto

Lepší je nebrat lidem jejich peníze, aby si ty kotle mohli koupit sami. Všeobecné loupení ve prospěch někoho je vždy nemorální a zločinný, ať už se tím sleduje jakýkoliv cíl.

6 0
možnosti
Foto

Názorný příklad, jak je možné ušetřit úředníky. Například 10 tisíc cifršpionů na Úřadech práce, kteří složitě nadělují nemakačenkům sociální dávky, může být po vzoru rozdělování kotlů propuštěno - a kdo dostane dávky, bude možné rychle určit pomocí PC a pár tisíc chudých lidí vylosovat (například pomocí losovacího zařízení, kterým se losuje Babišova státní účtenková loterie) a bude pokoj.;-O;-(;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1203x
člen Svobodných, strany svobodných občanů